Facebook
Lindekin
Twitter
Instagram

Indicadors sobre el número breu: ASPE que heu de saber

Taula de contingutsUna visió imparcial de la bioequivalència i la intercanvi de fàrmacs genèricsEls medicaments genèrics comprometen la qualitat? – Harvard Health Things per saber abans de comprar

Els medicaments genèrics Les opcions de menor cost per als medicaments de marca són un dispositiu destacat per suprimir els costos farmacèutics. Atès que van reduir els costos als pagadors (i en el cas de Medicare, contribuents), les persones generalment es troben amb la reducció de costos per aquests articles. Però aquesta no és constantment la instància per als receptors de Medicare amb component D de drogues ambulatoris.

Una de les raons és que els pacients amb Medicare que utilitzen medicaments de marca gaudeixen d’una disminució de despeses que els individus de genèrics no tenen un descompte per a fabricants que compta amb els seus costos fora de butxaca. Considerat com a component de la Llei d’atenció assequible, la taxa de descompte implica que els beneficiaris que utilitzin medicaments de marca més gran en alguns casos acabin costos molt menys dels seus propis diners en efectiu que els que prenen un genèric de baix cost.

Aquesta defensa no s’expandeix a medicaments genèrics. Un estudi de fons de fons de la Commonwealth va considerar nou productes de marca amb coincidències genèriques o biosimilars per veure exactament com el component existent D AVENTIM. De 869 a 1.072 dòlars. Range de pagaments per a medicaments genèrics especialitzats, https://catalunyafarm.com/comprar-levitra-generic/ estimats als medicaments del 2019, els costos mitjans per a una prescripció convencional de medicaments genèrics o biosimilar.

1 per cent, que van des de 8. Del 6 % al 94 per cent. Els sobrepagaments per a medicaments genèrics especials sobre medicaments de marca van variar de 869 a 1.072 dòlars el 2019. Abans del BBA, els biosimilars van demanar una estimada anual de butxaca anual a la persona estimada per als medicaments de marca. Després de la implementació del BBA, es redueixen els costos fora de butxaca per als biosimilars. La despesa fora de butxaca per drogues genèriques està augmentant els medicaments estimats a la marca, ja que les taxes de descompte del fabricant han augmentat del 50 % al 70 per cent.

Indicadors sobre incentius perversos: per què els medicaments de marca poden costar menys … Hauries de saber

Al rebaixar la despesa fora de butxaca dels pacients per a biosimilars, però no per a fàrmacs comuns i també millorant les retallades de preus dels articles de marca, el BBA continua incentius per a professionals mèdics i també les persones que seleccionen medicaments de marca de major cost, la investigació, la investigació Els autors afirmen. Això eleva diverses preocupacions. Les recompenses per utilitzar articles de marca poden disminuir la quota del mercat per als genèrics o potser dissuadir els fabricants de crear-ne més.

Per solucionar el problema, els escriptors suggereixen eliminar els preus del fabricant de la reducció de càlculs invertits de butxaca o ampliar-se a genèrics de les tarifes de descompte actualment disponibles per a medicaments i biosimilars de marca. Les retallades de preus del fabricant poden desenvolupar un mal incentiu per als beneficiaris de Medicare per seleccionar medicaments de marca de preu més alt en lloc dels seus homòlegs comuns. Els responsables polítics poden tenir en compte la personalització del component D Advantage per assegurar -se que els consumidors genèrics de drogues no siguin castigats.

Tant si us heu inscrit en una estratègia de medicaments amb recepta D de Medicare, és possible que tingueu la intenció de descobrir els termes com a «comú» i «nom de marca.»Els medicaments amb recepta habituals solen ser molt menys costosos que les coincidències de marca, portant a algunes persones a preguntar-se si funcionen. Aquest breu article us ofereix un breu resum per ajudar -vos a comprendre les similituds i les distincions que comporta.

No haureu de prendre mai cap medicament amb recepta ni substituir -ne un per un addicional, sense consultar el vostre metge. És a dir, les etiquetes «genèriques» i «de marca» s’associen principalment a com s’ofereix el medicament als clients, no distincions en ingredients actius, ús o exactament com funciona al client.

Categorías: Sin categoría

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.